Libra Bank acorda dobanzi mai mari la depozite si la cardul de economii Libra Mix

Data publicarii: 02-09-2008 | Finante-Banci

Incepand cu data de 02 septembrie 2008, Libra Bank modifica dobanzile la depozite si la cardul de economii Libra Mix, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Dobanzile standard la depozitele Libra Bank in lei, la termen, cu dobanda fixa si plata la scadenta, atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice, sunt in crestere cu +1% la termenul de 1 si 3 luni, cu +1.25% la 6 si 9 luni si, respectiv, cu +0.75% la 12 luni, noile valori putand ajunge pana la 11.5% pe an.

La depozitele la termen in euro, cu dobanda fixa si plata la scadenta, cresterile dobanzilor anuntate de Libra Bank variaza intre +0.80% si +1.3% la depozitele pe termen scurt si mediu si, respectiv, intre +0.75% si +1% la depozitele pe termen lung. Valorile actuale pot ajunge pana la 6.25%.

Libra Bank a marit la 9.5% pe an dobanda acordata posesorilor cardului de economii Libra Mix (pentru minim 500 RON pastrati pe card).

Fata de dobanzile standard, specialistii profesiilor liberale care aleg depozitele Libra Bank in RON, EUR sau USD, la termen de pana la 12 luni, beneficiaza in plus de un bonus permanent de +0,25%. Acest bonus permanent este valabil si pentru membrii familiilor acestora (sot/sotie, fiu/fiica, parinti/socri).

Totodata, persoanele fizice pensionate primesc o bonificatie permanenta de +0,25% la depozitele pe care si le constituie la termen de 1 - 12 luni, in RON, EUR sau USD.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: