Sistemul de carduri al Bank Leumi nu va funtiona sambata, pana la ora 18:00

Data publicarii: 05-09-2008 | Finante-Banci

Sistemul de carduri al Bank Leumi nu va funtiona sambata, intre orele 00:00 - 18:00, ca urmare a lucrarilor de mentenanta a sistemului informatic si de telecomunicatii, a anuntat banca intr-un comunicat.

"Aceste lucrari de mentenanta au drept scop imbunatatirea fiabilitatii sistemului de operare a cardurilor. In intervalul de timp mentionat, ATM-urile (bancomatele  n.r.) si POS-urile (aparatele pentru plata cu cardul la comercianti n.r.) bancii vor fi nefunctionale, iar cardurile emise de Bank Leumi Romania nu vor putea fi folosite pentru plata la comercianti sau pentru retrageri de numerar in tara si in strainatate", se arata in comunicatul bancii.

Bank Leumi Romania a obtinut un profit net de 5 milioane lei (1,4 milioane euro) in primul semestru al acestui an, dupa ce afisase pierderi de 1,9 milioane lei in intervalul similar din 2007, pe fondul cresterii activelor cu 54,3%, pana la 1,1 miliarde lei (301,6 milioane euro).

Banca are o retea de 38 de unitati si vrea sa deschida in perioada urmatoare inca trei sucursale in Romania - la Bucuresti, Iasi si Brasov - si una in Bulgaria, la Sofia.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: