BCR a atras 250.000 de romani in mreaja pachetelor de cont curent

Data publicarii: 08-09-2008 | Finante-Banci

Banca Comerciala Romana (BCR) are peste 250.000 de clienti care au pachete de cont curent, activate in mai putin de un an de la lansarea acestui produs pe piata bancara, se arata intr-un comunicat de presa al bancii remis BankNews.ro.

Pachetul de produse si servicii atasate contului curent se adreseaza clientilor care incaseaza salariile in cont curent la BCR, celor care solicita credite de la BCR, dar si clientilor activi, ce efectueaza plati cu caracter regulat. Pachetul de Cont Curent cuprinde o selectie cu cele mai utilizate servicii de catre clientii persoane fizice, potrivit reprezentantilor bancii.

"Faptul ca un sfert de milion de romani beneficiaza deja de pachetul de cont curent BCR arata clar ca oamenii inteleg si se bucura de avantajele serviciilor integrate. Totodata, dovedeste ca romanii agreaza posibilitatea de a lucra cu banca de la distanta, pe canale electronice precum CLICK 24 Banking si ALO 24 Banking, mai comode si simplu de utilizat", a declarat Sorin Mititelu, director executiv al Directiei Dezvoltare Afaceri si Produse Retail din cadrul BCR.

Pachetul este cu peste 40% mai ieftin decat produsele si serviciile achizitionate separat, mai spun oficialii bancii. In cazul in care clientul este eligibil pentru descoperit de cont si card  de credit, acesta poate economisi chiar 100% din pretul pachetului. Totodata, clientul poate avea acces la contul curent prin CLICK 24 Banking si ALO 24 Banking. 

Clientul are de asemenea control sporit asupra economiilor sale, intrucat poate transfera automat fonduri intr-un cont de economii. Astfel, acesta poate stabili o valoare a soldului in cont, peste care fondurile vor fi automat transferate intr-un cont de economii. Tranzactia se va efectua gratuit, fara a fi necesara interventia repetata a clientului.

Banca ofera gratuitati la tranzactii cum ar fi: interogare sold cont si ridicare numerar la ATM-urile BCR (prima tranzactie/luna in Pachetul Basic si primele doua tranzactii/luna in Pachetul Plus); plati prin Standing Order sau Direct Debit (prima tranzactie/luna in Pachetul Basic si primele doua tranzactii/luna in Pachetul Plus); transfer de fonduri prin serviciile de operatiuni prin telefon si prin Internet (primele doua tranzactii/luna in Pachetul Plus), plata facturilor si/sau plata ratelor de credit in lei - toate tranzactiile gratuit. 

BCR ofera reduceri de comisioanein urmatoarele cazuri: 75% reducere pentru toate transferurile de fonduri prin CLICK 24 Banking, 50% pentru transferurile prin ALO 24 Banking si 100% reducere a comisionului de mentenanta la cardul de credit (Pachetul Plus).

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: