BRD Finance si real,- Hypermarket lanseaza un card de credit cu plafon de 20.000 lei

Data publicarii: 15-09-2008 | Finante-Banci

BRD Finance si real,- Hypermarket au lansat, luni, cardul de credit Real MasterCard, un produs financiar destinat in exclusivitate clientilor companiei de retail, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Real MasterCard este un card de credit ce permite utilizarea nationala si internationala, o rezerva de bani de pana la 20.000 RON, care poate fi retrasa oricand de la bancomatele ce afiseaza sigla MasterCard sau poate fi folosita pentru achizitia de produse si servicii de la magazinele real,- sau comerciantii acceptanti. Cardul poate fi folosit si pentru plati on-line pe site-urile care permit tranzactii electronice.

Posesorii cardului vor avea acces la promotiile speciale puse la dispozitia clientilor de catre real,- Hypermarket in reteaua nationala de magazine, reduceri de pret la diferite produse si servicii. "Prin intermediul asigurarii de viata atasate noului instrument de plata, posesorii noului card de credit vor fi protejati de riscul producerii unor evenimente neprevazute (somaj, deces, invaliditate si incapacitate temporara de munca)", se arata in comunicat. 

Cardul este emis fara comision anual de administrare, iar pentru plata la comerciantii acceptanti nu se percep taxe. In functie de modalitatea de utilizare, clientii pot opta pentru rambursarea capitalului, fie in sume minime, cu o dobanda lunara de 2,2%, fie integral, fara nici un cost, in cadrul perioadei de gratie cuprinsa intre 18 si 47 de zile. 

Cardul Real MasterCard poate fi obtinut pe baza unei documentatii (actul de identitate si adeverinta de venit sau talonul de pensie), in orice magazin real,-. "In cel mult 10 minute, clientii primesc un raspuns la solicitarea de emitere a cardului si pot realiza o prima cumparatura din limita acordata. Intr-un interval de maximum 2 saptamani, clientii primesc cardul personalizat acasa", se mai precizeaza in comunicat.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: