Bursa de la Bucuresti si cea din Viena sustin o prezentare in fata furnizorilor de date, la Londra

Data publicarii: 16-09-2008 | Bursa

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si Bursa din Viena sustin, marti, o prezentare in fata furnizorilor de date, in Londra, pentru a-i informa cu privire la ultimele informatii de pe pietele de capital din regiune, se arata intr-un comunicat al BVB.

"Proiectul de diseminare comuna a datelor este o poveste de succes pentru bursa noastra si reflecta buna colaborare pe care o avem cu Bursa de Valori din Viena, de cand am semnat memorandumul de intelegere", a spus Stere Farmache, presedintele si directorul general al Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

La Londra vor fi prezente, pentru prima oara, si bursele de valori din Banja Luka si Sarajevo, care au semnat, in aprilie, respectiv mai, un acord de furnizare a datelor cu Bursa de Valori din Viena. Diseminarea comuna de date ii permite Bursei din Viena sa aiba vizibilitate la nivelul investitorilor internationali, in beneficiul partenerilor sai.    

"Diseminarea de date este unul dintre cele mai promitatoare segmente de business ale noastre. In prezent, aproximativ 100 de furnizori de date au subscris pentru primirea de informatii de pret din partea Bursei de Valori Viena, prin intermediul a peste 30.000 de terminaluri din toata lumea. Fara alte costuri aditionale, acestia pot primi si date despre preturi din partea partenerilor nostri, prin bazele lor de date", a mentionat Michael Buhl, directorul general al Bursei din Viena.

Informatiile de la BVB au fost incluse in fluxul de date al Bursei din Viena incepand cu iulie 2007. De atunci, interesul fata de datele de la Bursa de Valori Bucuresti a atras 9 clienti noi.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: