Dambovita Center va fi gata in 2011 si va costa 1,1 miliarde de euro

Data publicarii: 20-09-2008 | Afaceri

In plina criza financiara pe plan mondial, miliardarul Mordechay Zisser, presedintele Companiei Europe Israel, anunta investitii de peste 2 miliarde de euro in Romania ,in urmatorii 3 ani. Peste 1 miliard merge spre Dambovita Center fosta Casa Radio , un proiect public-privat la care grupul detine 75% din actiuni. De asemenea compania va construi si opt centre comerciale in tara.

"Casa Radio este intr-adevar cel mai interesant proiect care se deruleaza acum in Europa, este vorba de 800.000 de metri patrati care includ un shopping center urias, unul dintre cele mai mari din Europa, o cladire foarte mare de birouri cu trei turnuri si astfel zecile de mii de angajati vor veni inapoi in oras", a declarat Mordechay Zisser, chairman Europe Israel.

"In aceste vremuri cind lumea intreaga traverseaza o criza financiara, compania noastra va investi, numai in acest proiect 1,1 miliarde de euro iar in total in Romania vom investi 2 miliarde de euro pentru ca vom construi opt centre comerciale in toata tara.

Proiectul a demarat deja si intentionam sa lucram sapte zile pe saptamana, 24h si va fi gata in 2011. Asa cum vedeti ca arata fostul hotel Bucuresti asa va arata si acel proiect in 2011", a mai adaugat Mordechay Zisser.

The Money Channel

Ultimele stiri pe BankNews.ro: