Libra Bank se lanseaza la Craiova, cu promotie la depozite si credite

Data publicarii: 23-09-2008 | Finante-Banci

Libra Bank isi continua extinderea retelei nationale, careia i-a adaugat de curand o sucursala in municipiul Craiova, judetul Dolj, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. 

Noua unitate Libra Bank Craiova deruleaza toate tipurile de operatiuni financiare, de la administrare de conturi curente la solutii de economisire, creditare si carduri. Strategia locala a bancii se axeaza preponderent pe satisfacerea nevoilor clientilor cu profesii liberale si ale intreprinderilor mici si mijlocii, dar si ale persoanelor fizice. 

In perioada 1 octombrie - 1 decembrie, Libra Bank Craiova va derula o promotie locala, in cadrul careia persoanele fizice si juridice vor beneficia de:

un bonus de +1% la dobanzile la depozitele in lei, cu dobanda fixa si plata la scadenta,  economiile in moneda nationala ajungand sa fie bonificate cu pana la 12.5% pe an.

un bonus de +0.5 % la dobanzile standard la depozitele in valuta, cu dobanda fixa si plata la scadenta

o reducere de -50% la comisionul de acordare a creditului, pentru orice client care contracteaza un imprumut de la sucursala Libra Bank Craiova in aceasta perioada.
 
Bonusurile promotionale nu se cumuleaza cu alte bonusuri.

Libra Bank Craiova este situata in situata in Calea Bucuresti, Nr. 16, Bl. M9, sc. A, parter. Echipa locala poate fi contactata la tel. 0251-411.370/372/375, 0251-411.380, fax 0251-411.383 si va avea program de lucru cu publicul de luni pana vineri, intre orele 09.00 - 17.00.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: