Analistii Dragos Cabat si Catalin Dumitrescu si-au deschis firma de consultanta Financial View

Data publicarii: 30-09-2008 | Afaceri

Analistii financiari Dragos Cabat si Catalin Dumitrescu au lansat firma Financial View, prin care ofera servicii de consultanta financiara si de management, intermediere de credite si finantari pentru companii, a anuntat compania intr-un comunicat.

Firma ofera si servicii de pregatire a personalului din institutiile financiare (banci, fonduri de investitii, fonduri de pensii, firme de asigurari) si companii.

Dupa o cariera de peste 12 ani in domeniul creditarii si investitiilor, timp in care a lucrat pentru grupuri financiare precum UniCredit, OTP sau Citi, Dragos Cabat, impreuna cu fostul sau coleg Catalin Dumitrescu, au lansat firma Financial View.

Dragos Cabat, care detine si pozitia de presedinte al CFA Romania, sustine ca strategia Financial View tine cont de faptul ca bancile comerciale si firmele de investitii se deplaseaza tot mai mult de la conceptul de institutii financiare, la cel de companii de servicii financiare.

In acest context, Cabat sustine ca "a fi aproape de client face diferenta dintre succes si mediocritate". Financial View a aparut pe piata din dorinta de a oferi clientilor posibilitatea de a alege in deplina cunostinta de cauza, cele mai bune solutii de finantare existente pe piata, se mai arata in comunicatul companiei.

NewsIn