Serviciul Western Union Money Transfer este disponibil in Moldova prin intermediul Victoria Bank

Data publicarii: 03-10-2008 | Finante-Banci

Western Union si banca moldoveneasca Victoria Bank au semnat un acord prin care, incepand cu luna octombrie, serviciul Western Union Money Transfer va fi disponibil pentru clientii din Republica Moldova, arata un comunicat al bancii.

Serviciul este disponibil in toate sucursalele Victoria Bank din Moldova. Prin intermediul acestei cooperari, la reteaua Western Union din Republica Moldova, formata din peste 700 de agentii, se vor adauga circa 50 de birouri Victoria Bank.

"Cooperarea cu Victoria Bank este una stabila si suntem convinsi ca va avea succes", a declarat direcroul regional Western Union pentru Romania si Moldova, Alexandru Badulescu.

Serviciul Western Union Money Transfer diversifica activitatile Victoria Bank, ce ofera in prezent facilitati ca depozite, carduri de credit, conturi curente, plati interne si internationale si credite pentru dezvoltarea afacerilor.

Prin reteaua extinsa, serviciul Western Union Money Transfer permite consumatorilor sa trimita pana la 10.000 dolari sau echivalentul in euro per persoana, pe zi.

NewsIn