Local in care poti sa spargi tot ce apuci, dedicat celor afectati de criza financiara

Data publicarii: 11-10-2008 | Lifestyle

Starea economiei ii face pe multi sa isi piarda cumpatul, mai ales pe cei impicati direct in piata financiara, precum brokerii sau bancherii. Cu putina imaginatie insa, poti transforma criza inrtr-o afacere atat de profitabila, incat iti vei dori sa nu se mai termine niciodata.

E ceea ce a facut Sarah Lavely in San Diego prin infiintarea clubului Smash Shack. Cu doar 10 dolari, patronii nemulumiti de evolutia afacerilor lor, si, in general, toti cei care au o apasare sufleteasca si vor sa scape de ea altfel decat recurgand la gesturi extreme, asemeni batranei din Statele Unite care s-a impuscat pentru ca nu mai putea sa isi plateasca ratele, se pot descarca aici facand praf intr-un interval de 15 minute tot ce le cade in mana. Trebuie mentionat ca proprietara localului a avut grija sa lase la indemana nervosilor doar farfurii si pahare.

Lavely nu vrea sa detalieze problemele clientilor sai, dar e de parere ca ar putea fi vorba despre constrangeri financiare sau despre faptul ca sunt prizonierii unor posturi la care nu pot renunta.

Brokerul de asigurari Adam DeWitt a venit impreuna cu sotia sa isi serbeze ziua de nastere. Ei si-au descarcat furia legata de faptul ca nu pot cumpara o casa din cauza blocajului bancar. "A fost cea mai buna investitie cu o valoare de 50 dolari din ultimii doi ani, mai buna decat un plin la masina sau decat o rata achitata", a declarat DeWitt.

Clientii clubului nu sunt stimulati nici cu alcool, nici cu mancare. Pe meniu se gasesc doar felurite modele de obiecte casabile din sticla si ceramica, aranjate cu grija pe rafturile localului, gata sa fie distruse intr-una dintre "camerele furiei", echipate cu cate un perete curbat acoperit cu otel.

George Trifu

Ultimele stiri pe BankNews.ro: