YouTube va difuza filme de lung metraj care vor putea fi copiate gratuit

Data publicarii: 13-11-2008 | Media

"Blonda de la Drept", "Cei Sapte Magnifici" sau "Rocky" vor putea fi vazute pe YouTube. Cel mai mare site de partajare de clipuri a semnat un contract care-i da voie sa difuzeze filme, seriale si spectacole din arhiva studiourilor Metro-Goldwyn-Mayer.

Nu vor putea fi vizionate cele mai recente premiere sau abia lansate pe DVD, insa MGM pune la dispozitie peste patru mii de filme din arhiva sa, printre care filmele cu Chuck Norris, Rocky, si pelicule clasice precum "Cei sapte Magnifici", "Lupul Singuratic", "Blonda de la Drept", dar si seriale sau spectacole.

Mai mult, toate pot fi copiate gratuit, dar vor avea reclame. Compania are in vizor si achizitionarea unor seriale clasice, precum "Star Trek" sau "Beverly Hills".

Deocamdata canalul de filme de lung metraj va fi vazut doar in Statele Unite, dar dupa rezolvarea problemelor legale se va extinde in toata lumea. Din punct de vedere al castigurilor din publicitate afacerea este gigantica, pentru ca e vorba, lunar, de aproape 300 de milioane de vizitatori.

Realitatea TV

Ultimele stiri pe BankNews.ro: