Iulius Group a investit peste 60 milioane de euro intr-un mall la Suceava

Data publicarii: 17-11-2008 | Afaceri

Compania Iulius Group a investit peste 60 milioane de euro in construirea unui centru comercial la Suceava si se asteapta in primul an de functionare la peste sapte milioane de cumparatori, a anuntat compania.

Potrivit companiei, IuliusMall Suceava este primul mall regional din nordul Romaniei care si-a deschis portile pentru locuitorii din Suceava, Targu Neamt, Falticeni, Botosani, Campulung Moldovenesc, Gura Humorului, Vatra Dornei, Radauti, Dorohoi si celelalte localitati invecinate.

Reprezentantii Iulius Group mai spun ca Suceava devine astfel cel de-al patrulea oras in care compania a realizat proiecte, dupa Iasi, Timisoara si Cluj. "Iulius Mall Suceava se bucura de avantajul experientei acumulate in cei opt ani de cand suntem prezenti pe piata retailerilor de mari dimensiuni, perioada in care ne-am extins treptat  la Timisoara, la Cluj si acum revenim aproape de casa, la Suceava. Estimam ca in primul an de functionare, peste sapte milioane de cumparatori vor veni la IuliusMall Suceava", a declarat presedintele Iulius Group, Iulian Dascalu.

Mall are o suprafata construita de 70.000 de metri patrati, circa 50.000 mp inchiriabili si reuneste unele dintre cele mai cunoscute branduri din lume.Clientii mall-ului beneficiaza si de o sala de bowling si billiard, un spatiu de joaca dedicat copiilor, primul sport pub din Suceava, un teren de fotbal, un patinoar in aer liber, iar in curand de cel mai mare cinematograf din Suceava, Cinema City. Centrul comercial IuliusMall Suceava beneficiaza si de o parcare cu 1.200 de locuri gratuite pentru clienti.

Printre cele mai renumite branduri pe care cumparatorii le gasesc incepand de sambata la IuliusMall Suceava se regasesc: Auchan, unul dintre cei mai mari operatori de hipermarket-uri din lume, Bricostore, Cinema City, Sephora, Bam Boo, Domo, Steilmann, Junker, Intersport, Reebok, Nike, Kenvelo, Motor, Nichi, Terranova, etc.

Iulius Group a fost infiintata in anul 1991 de catre Iulian Dascalu, iar compania mai detine in prezent alte trei mall-uri in Iasi, Timisoara si Cluj. Compania are in desfasurare si ansambluri rezidentiale la Timisoara si Iasi.

NewsIn