Un sejur de sarbatori pe Valea Prahovei poate ajunge pana la 4.000 de euro

Data publicarii: 28-11-2008 | Turism

O luna pana la sarbatorile de iarna iar toate locurile de cazare de pe Valea Prahovei au fost ocupate. Hotelierii se lauda cu conditii de lux, dar si preturile sunt pe masura. Un sejur de sase zile poate ajunge si pana la 4.000 de euro.

Dupa o zi obositoare pe partia de schi, cateva momente de relaxare in piscina unui hotel de 4 stele reprezinta o desfatare.

Pe langa facilitatile obisnuite pentru un hotel de 4 stele - sauna, masaj sau sala de fitness - hotelierii se intrec in extra oferte.

"Putem oferi clientilor nostri de Craciun, focul de tabara care a inregistrat un mare succes in ultima perioada, de asemeni plimbari cu sania si cu caii", a declarat Toncu Mariana, manager hotel.

Relaxarea are insa un pret. Un pachet de Revelion la un hotel de 4 stele costa aproximativ 1.500 de euro de persoana. Cabanele din jurul partiilor se inchiriaza si cu 3.000 de euro.

"Oferta hotelului nostru de 4 stele este concentrata pe pachete de 4,5 si 6 nopti de cazare, care incep de la 200 de euro pe camera dubla pana la 1.200 de euro pe camera dubla", a  precizat Valentina Craiciu, director de evenimente.

Turistii care vor sa-si petreaca sarbatorile intr-un cadru mai restrans pot inchiria impreuna cu prietenii o vila cu 7 sau 10 camere.

Multi turisti prefera ca de sarbatori sa aiba toata cabana numai a lor. Pentru asta trebuie sa scoata din buzunar intre 2000 si 4000 de euro.

Pentru unii romani, sumele se pare ca nu au fost mari. Hotelierii spun ca solicitarile pentru cazare au depasit asteptarile.

Realitatea TV