Sexul este modalitatea preferata a britanicilor de a-si petrece timpul liber in conditiile crizei

Data publicarii: 02-12-2008 | Diverse

Majoritatea britanicilor aleg sexul ca modalitate de a-si petrece timpul liber, in conditiile crizei economice si scaderii puterii de cumparare, potrivit unui sondaj, relateaza AFP.

Sexul este considerat activitatea cea mai populara in timp de criza de catre 37% dinte cei 2.000 de britanici care au participat la sondajul efectuat de Institutul YouGov.

"Discutiile cu prietenii" sunt pe locul doi, cu doar 18%, iar cascatul la vitrinele magazinelor se plaseaza pe locul trei (9%). Mersul la muzeu - in multe cazuri gratis - este pe ultimul loc, cu 6%. Restul persoanelor nu s-au pronuntat.

"In timp de criza, britanicii nu mai par atat de rigizi ca inainte", comenteaza Lisa Power, una dintre oficialii organizatiei de lupta impotriva SIDA, Terrence Higgins Trust, care a comandat studiul.

Cresterea vanzarilor la prezervative sustine aceste rezultate, potrivit organizatiei, care subliniaza ca un pachet "este mult mai ieftin decat o iesire" la restaurant sau la spectacole. "Expertii spun ca, in plus, 'exercitiul' ajuta la mentinerea fluxului de hormoni ai fericirii", potrivit companiei Trust.

A fi membru la o sala de sport costa intre 36 si 83 de euro pe luna, in timp ce relatiile sexuale sunt gratuite, spune organizatia, ca un exemplu.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: