BRD a lansat Trade Net, un produs de internet banking dedicat comertului international

Data publicarii: 16-12-2008 | Finante-Banci

BRD-Groupe Societe Generale  a lansat un produs de Internet Banking destinat gestionarii cu costuri minime a activitatii de comert international, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. 

Conceputa pentru optimizarea procesului de  derulare a operatiunilor de import, noua aplicatie se numeste Trade Net si permite gestionarea on-line a acreditivelor documentare. "Utilizand Trade Net, clientii castiga timp si resurse prin initializarea si urmarirea acreditivelor de la sediul firmei, din momentul emiterii si pana la efectuarea platii, fara a mai fi necesara deplasarea la sediul bancii. Aplicatia poate fi accesata oriunde si oricand, de la orice terminal conectat la reteaua internet, in baza ID-ului si a parolei comunicate de catre banca", spun reprezentantii bancii.

Clientii au avantajul de a obtine feed-back in timp real. Interfata permite parcurgerea facila a diferitelor etape specifice initierii si derularii tranzactiilor documentare, banca raspunzand cu promptitudine solicitarilor, fara a mai fi necesare alte formalitati.  

Aplicatia este accesibila in schimbul unui abonament lunar, care permite utilizarea modulului de import si a modulului statistic, acesta din urma generand diferite tipuri de rapoarte in functie de criteriile stabilite de utilizator.

Securitatea si confidentialitatea tranzactiilor sunt garantate de sistemul de securitate cifrat, precum si de  codul de utilizator si parola stabilite de comun acord cu banca.

In plus, un serviciu de asistenta este pus la dispozitia clientilor, de luni pana vineri, in cadrul programului bancii.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: