Job-ul ideal: 1.000 lire sterline/ora pentru a raporta cum iti petreci timpul pe o insula exotica

Data publicarii: 13-01-2009 | Lifestyle

Cativa operatori turisti din Australia au lansat o oferta irezistibila, din pacate, valabila doar pentru cetatenii din Marea Britanie: ingrijitor pe o insula cu potential turistic pentru un salariu de 1.000 lire sterline pe ora, scrie Daily Mail.

Job-ul implica, dupa cum declara angajatorii, un minimum efort si responsabilitati relaxante, precum hranirea broastelor testoase, supravegherea balenelor si administrarea postei din Hamilton Island, insula pe care cei selectionati ar urma sa isi desfasoare activitatea.

Aplicantilor nu li se cer studii superioare, insa trebuie sa fie buni inotatori si sa iubeasca sporturile acvatice. De asemenea, scrisul si vorbitul in limba engleza sunt conditii de baza. Candidatii, conform anuntului de angajare, trebuie sa dovedeasca mai intai o atitudine aventuriera si dorinta de a incerca lucruri noi.

Cei selectionati vor avea asigurata o casa cu trei camere cu vedere spre ocean pentru care nu vor trebui sa plateasca nicio chirie. Pachetul salarial pentru un contract de sase luni cuprinde un venit de 70.000 lire sterline, decontarea biletelor de avion si a restului de cheltuieli efectuate pe insula.
 
Oferta suna prea bine pentru a fi adevarata insa oficialii australieni dau garantii ca nu este niciun truc la mijloc. Atat ca cei angajati sunt obligati sa raporteze saptamanal prin intermediul unui blog cum isi petrec timpul pe insula. Pe langa marturiile scrise, ei au datoria sa aduca si dovezi video ale "minunilor" vazute pe insula.

In plus, ei trebuie sa dea regulat interviuri si sa trimita rapoarte prin email sefilor din Queensland, regiunea de care apartine insula.

George Trifu

Ultimele stiri pe BankNews.ro: