Emporiki Bank a lansat doua produse de economisire la termen adresate persoanelor fizice si PFA

Data publicarii: 14-01-2009 | Finante-Banci

Emporiki Bank a lansat recent doua produse de economisire la termen, adresate clientilor persoane fizice si PFA: depozitul cu dobanda progresiva - Depozaur -  si depozitul cu dobanda in avans - Avantastic, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Cele doua depozite au o oferta variata din punct de vedere al termenului de constituire si moneda, oferind posibilitatea clientilor de a-si alege tipul de depozit in functie de nevoile fiecaruia. De asemenea, pentru ambele produse, banca nu percepe comision de retragere la maturitatea depozitului.

Depozitul cu dobanda progresiva - Depozaur - se adreseaza clientilor care doresc sa isi plaseze economiile, pe termene de constituire de 3, 6, 9 sau 12 luni, incepand de la 500 RON, EUR sau USD. Dobanzile sunt crescatoare de la o luna la alta pe durata de constituire a depozitului, cu posibilitatea optarii la scadenta pentru reinnoire automata si de capitalizare a dobanzii. 

"Principalul avantaj oferit de banca noastra clientilor sai pentru depozitul cu dobanda progresiva este acela ca in acest moment are una dintre cele mai bune dobanzi de pe piata la lei, ajungand pana la 24% pe an. Alt avantaj al produsului este ca pentru clientii care vor sa isi lichideze depozitul inainte de termen, Emporiki Bank va plati dobanda calculata pana la ziua lichidarii cu ratele dobanzii aferente fiecarei perioade. De asemenea, clientul va sti de la inceputul constituirii depozitului care sunt dobanzile pentru toata perioada si ca acestea nu se vor modifica", declara Gerasimos Tsiaparas, General Manager al Emporiki Bank Romania.

Depozitul cu dobanda in avans - Avantastic - este adresat clientilor care doresc sa beneficieze de castigurile produsului de economisire din momentul constituirii depozitului, fara a mai astepta scadenta finala a depozitului. Ca si in cazul depozitului cu dobanda progresiva, suma minima pentru constituirea depozitului cu dobanda in avans este de 500, fie ca sunt RON, EUR sau USD si se poate constitui tot pentru 3, 6, 9 sau 12 luni. "Emporiki Bank acorda dobanda acestui depozit chiar in ziua constituirii lui. In cazul in care clientul sparge depozitul inainte de maturitate, acesta nu va trebui sa restituie dobanda in avans, ci se retine automat din suma depusa la constituire", spune Gerasimos Tsiaparas, General Manager al Emporiki Bank Romania.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: