BCR si UNIVERS’ALL au lansat un card co-brand special pentru cumparaturi din supermarket

Data publicarii: 26-07-2006
BCR si UNIVERS’ALL au lansat astazi cardul de credit co-branded BCR – UNIVERS’ALL, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Este un produs special care ofera avantaje deosebite, precum limita de creditare foarte mare, de pana la echivalentul in lei a 5.000 EUR si perioada de pre-aprobare a cererii de credit de maxim 2 ore. Cardul este emis sub sigla MasterCard, putand fi utilizat atat in tara cat si in strainatate si se obtine numai in magazinele UNIVERS’ALL.

Acum fiecare client al UNIVERS’ALL poate beneficia de cardul de credit cu cel mai mare plafon de creditare de pe piata romaneasca de profil: pana la 16 salarii nete in limita maxima a 5.000 EUR. Creditul se acorda pe 5 ani cu posibilitatea de prelungire automata a liniei de credit.

Directorul general al UNIVERS’ALL, Gheorghe Buruiana, declara: „Compania noastra este intr-o permanenta cautare de noi instrumente de incurajare a cumparaturilor, chiar si atunci cand puterea financiara este redusa. Obtinerea unui credit prin intermediul unei banci ca BCR va facilita indeosebi cumparaturile ocazionale. Clientii nostri isi vor efectua cumparaturile intr-un mod sigur si usor”.

Cardul de credit lansat de BCR si UNIVERS’ALL este un instrument bancar modern, care imbina in mod spectaculos avantajele creditului de consum (accesibilitate, limita de suma foarte mare, acordare rapida si direct in magazin) cu avantajele cardului de credit clasic (in primul rand, limita de credit revolving).

„Acest nou card de credit co-branded impulsioneaza dezvoltarea pietei cardurilor de credit din Romania, fiind un produs flexibil, adaptat cerintelor consumatorilor, asa cum sunt toate produsele marca BCR. Se remarca facilitatile multiple de care dispune detinatorul unui card BCR – UNIVERS’ALL, intre care amintesc: suma minima care trebuie rambursata lunar, perioada, practic nelimitata de acordare a creditului, cuantumul mare care poate fi angajat de catre o persoana cu venituri medii”, a declarat Dorin Cojocaru, directorul executiv al Directiei Credite Retail din BCR. „Un alt avantaj major al cardului il constituie perioada de gratie pentru plata dobanzii, ce poate ajunge pana la 50 de zile pentru plata cu cardul la comerciant”, a precizat Dorin Cojocaru.

Cardul co-branded BCR – UNIVERS’ALL poate fi utilizat pentru achizitionarea produselor oferite in reteaua de magazine UNIVERS’ALL, dar si pentru alte operatiuni generate de nevoile personale ale posesorului (plata de bunuri si servicii, retragere de numerar de la ATM-uri), efectuate atat in tara cat si in strainatate. Linia de credit se acorda pe 5 ani, cu prelungire automata (daca sunt respectate clauzele contractuale).

Altfel spus, detinatorul de card are facilitatea de a nu plati dobanda aferenta sumelor din credit utilizate pentru cumparaturi, pe toata durata lunii in care se face tranzactia la comerciant plus primele 20 de zile din luna calendaristica urmatoare, daca imprumutul este rambursat in totalitate pana la data scadentei mentionata in extrasul de cont pe care detinatorul il primeste lunar prin posta. Detinatorul de card trebuie sa ramburseze lunar doar dobanda la creditul utilizat.

Acest card de credit raspunde nevoii de economisire a timpului atat de important pentru fiecare client, putand fi obtinut cu un minim de documentatie in functie de plafonul solicitat. Astfel, pentru un credit de pana la 1.500 EUR documentatia necesara este: copie dupa actul de identitate si adeverinta de salariu sau talon de pensii. Pentru un credit mai mare de 1.500 EUR este necesara in plus o copie dupa cartea de munca.

Posesorii cardului BCR – UNIVERS’ALL pot beneficia, de asemenea, de promotiile speciale pe care le ofera cele doua oraganizatii partenere.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: