Aston Martin V12 Vantage, prezentat oficial inaintea debutului de la Geneva

Data publicarii: 05-02-2009 | Auto

Dupa mai multe imagini teaser ale lui Aston Martin V12 Vantage, britanicii au prezentat, miercuri, detaliile oficiale ale versiunnii care va intra in productia de serie si va debuta la salonul Auto de la Geneva din martie, potrivit worldcarfans.com.

Sub capota se afla un motor monstruos V12 de 6.0 litri care dezvolta 510 cai putere (380kW) si un cuplu de 570Nm. Masina accelereaza de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 4,2 secunde, iar viteza maxima este de 305 km/h. Automobilul are la baza cunoscutul Vantage V8, de aceea noul V12 se aseamana cu acesta.

Aston Martin V12 Vantage

Discrete elemente de design le diferentiaza, cum ar fi prizele de aer mai generoase, mai multe spoilere laterale pentru o mai buna aerodinamica, jante noi si o capota ventilata. In partea posterioara poate fi observat un eleron si o bara mai mare, o noua evacuare dubla cu un diametru mai mare al tevilor, plus stopurile clare.

Aston Martin V12 Vantage

La interior schimbarile sunt minore dar includ scaunele sport si un volan imbracat in Alcantara. V12 Vantage va fi livrat de la sfarsitul acestui an, modelul urmand a fi produs in serie limitata la 1000 de unitati.

Antena3

Ultimele stiri pe BankNews.ro: