Sex la preturi promotionale. De Valentine's Day, magazinele de placeri fac cele mai mari vanzari

Data publicarii: 14-02-2009 | Lifestyle

Valentine's DayJucariile sexuale se gasesc astazi la preturi promotionale, iar prostituatele, cuplurile lesby, transsexualii sau gigolo fac reduceri, noteaza Gardianul. Multi dintre cei care accepta "Valentine's Day" ca zi a indragostitilor se metamorfozeaza din simpli oameni in cautatori de comori erotice.

"Iti doresti ceva jucaus pentru tine si partenera ta? Alege acest vibrator cu doua capete si iti garantam ca nu ii vei putea rezista. Patrunde si in cele mai adanci locuri, provocand placeri maxime. Acum sincer, stiind ce poate, chiar vrei sa ii rezisti? Lungime: 88 cm; Diametru: 2 cm; Baterie: 1A;  Contine cutiuta speciala pentru pastrare". Asa suna unul dintre miile de anunturi de cadouri pentru Ziua Indragostitilor. Chiar daca o parte a oamenilor se intreaba de ce ar fi nevoie de obiecte sexuale atunci cand vrei sa petreci o noapte fierbinte cu partenerul sau partenera, raspunsul poate fi: distractia sau eliminarea rutinei. Vibratoarele, catusele invelite in puf sau alifiile care prelungesc actul sexual costa intre 30 de lei si 700 de lei. Toate acestea sunt la mare cautare in sex-shopuri, mai ales acum, in perioada reducerilor.

Filip Alexandru, vanzatorul unui astfel de magazin, a marturisit: "Romanii sunt din ce in ce mai dezinhibati. Intra fara probleme in magazine de acest gen, nu ca in urma cu doi-trei ani cand, daca zareau un sex-shop, traversau cu privirea aplecata. Vin si femei, pun intrebari... Nu-i nimic ciudat. Si ele au inteles asta. Trebuie insa sa recunosc ca cea mai buna perioada de vanzari este aceasta. De Valentine's Day". La sex-shopuri vin oameni de toate varstele. Bianca Iosif, o tanara de 24 de ani, ne-a declarat ca a venit la "magazinul rusinos" pentru a cumpara o lenjerie sexy. "Pentru noaptea de Sfantul Valentin, am achitat si o suma de bani pentru a face cursuri de dans erotic la o scoala de dans privata. Vreau ca iubitul meu sa fie satisfacut atunci cand o sa ma vada in lenjeria sexy cumparata de la sex-shop. Mai mult, eu nu sunt o foarte buna dansatoare. Cu orele de dans de pana acum, pot spune ca o sa ii sterg din memorie nevoia de a mai merge la striptease", a mai spus Bianca.

Integral in Gardianul