Programul pentru dezbaterea proiectului de buget: de la 14.00 la 24.00, timp de trei zile

Data publicarii: 17-02-2009 | Diverse

Senatorii si deputatii au stabilit ca vor dezbate bugetul de stat si bugetul asigurarilor sociale in plen comun, marti, miercuri si joi, de la ora 14.00 la 24.00, si vor decide miercuri, in cadrul Biroului Permanent, daca vor prelungi programul dezbaterilor pentru vineri si sambata.

In cadrul Biroului Permanent comun al Camerei Deputatilor si Senatului de luni, parlamentarii au introdus pe ordinea de zi a plenului comun de marti proiectul bugetului de stat si pe cel al asigurarilor sociale. Dezbaterile in plen vor incepe marti, de la ora 14.00, forurile de conducere ale Parlamentului stabilind ca plenul comun sa se incheie la ora 24.00. Miercuri si joi deputatii si senatorii vor avea plen comun tot intre orele 14.00 si 24.00, dedicat dezbaterilor asupra celor doua proiecte de buget.

"In functie de modul de desfasurare a sedintei comune, in cadrul Biroului Permanent care va avea loc miercuri, vom stabili daca pentru zilele de vineri si sambata se va organiza la fel activitatea comuna a celor doua Camere", a precizat secretarul Camerei Deputatilor, Dumitru Pardau.

Vicepresedintele liberal al Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a precizat ca PNL va sustine in plen aproximativ 1.800 de amendamente, din cele 3.000 de amendamente depuse la proiectele de buget.

NewsIn