Stagii de practica la ING Asigurari de Viata

Data publicarii: 18-02-2009 | HR/Cariere

Incepand cu luna martie, ING Asigurari de Viata desfasoara programul "Stagii de practica 2009", prin care ofera sansa studentilor entuziasti, ambitiosi si motivati sa se dezvolte profesional intr-un mediu de lucru stimulativ, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. 

"Stagii de Practica 2009" este un proiect care pune accentul pe dorinta studentilor de a acumula experienta si cunostinte despre activitatile specifice din domeniul financiar si al asigurarilor de viata.

"Programul ofera studentilor posibilitatea sa deruleze stagii de practica in diferite departamente ale companiei, in functie de interesele si aptitudinile fiecaruia. Anul acesta incurajam si studentii din anii I si II sa aplice pentru un stagiu de practica in echipa de Financiar, Operatiuni, Actuariat, Marketing sau Resurse Umane, iar noi ii vom indruma de fiecare data sa experimenteze si sa isi dezvolte talentele", a precizat Anca Iancu, recruitment, training & development manager la ING Asigurari de Viata.

Durata programului este de minim o luna, existand posibilitatea de prelungire in functie de dorinta stagiarului. Cei interesati isi pot trimite CV-ul la adresa de e-mail INTERNSHIP@ing.ro, indiferent de domeniul de studiu. Stagiul de practica nu este remunerat. 

Stagiarii vor beneficia de cursuri specifice departamentului in care fac practica, precum si de alte training-uri in cadrul companiei, de un program flexibil de lucru si de un tutore, care ii va ajuta sa se integreze in echipa si sa inteleaga proiectele in care se vor implica. Pentru a crea un scenariu profesional cat mai realist, se va face si o evaluare a performantei pe baza activitatii desfasurate, iar studentii vor primi sfaturi si consiliere in dezvoltarea unei cariere.  

La finalul perioadei de internship, ING Asigurari de Viata va oferi scrisori de recomandare si adeverinta de practica celor care au participat la program, dar si posibilitatea angajarii ulterioare in cadrul companiei.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: