Dan Sucu este noul presedinte al Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania

Data publicarii: 02-04-2009 | Afaceri

Omul de afaceri Dan Sucu, care detine grupul de firme Mobexpert cu activitati in industria mobilei, a fost ales de Adunarea Generala a Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania (AMRCR) in functia de presedinte, a anuntat, miercuri, AMRCR.

"Adunarea Generala a Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania, intrunita pe 31 martie a.c., a hotarat modificarea structurii Consiliului Director al Asociatiei si a ales o noua conducere pentru urmatorii doi ani. Astfel, noul Consiliu Director are de acum un presedinte si trei vicepresedinti, fata de vechea structura, care prevedea doi vicepresedinti. In urma votului secret exprimat de membrii AMRCR, componenta noului Consiliu Director este urmatoarea: presedinte Dan Sucu, presedinte Mobexpert Holding, vicepresedinte Delia Nica, director Metro AG Reprezentanta in Romania, vicepresedinte Patrice Lespagnol, CEO Carrefour Romania, si vicepresedinte Filip Cristescu, COO Billa Romania (Rewe Group)", se arata in comunicat.

Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania (AMRCR) este o asociatie profesionala din care fac parte cei mai mari jucatori care opereaza pe piata de retail din Romania. Aceasta a fost constituita in anul 2003 si este formata in acest moment de Altex, Artima, Auchan, Baumax, Billa, Bricostore, Carrefour, Cora, Dedeman, Diverta, Domo, Flanco, Kaufland, La Fourmi, Mega Image, Metro Cash&Carry, Mobexpert, Penny Market, Praktiker, Profi, real,- Hypermarket, Rodipet si Selgros Cash&Carry.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: