CNVM a autorizat primul administrator de fonduri din 2009, societatea Dreamteam

Data publicarii: 02-04-2009 | Afaceri

Societatea de administrare a investitiilor (SAI) Dreamteam a primit avizul Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM) in calitatea de administrator de fonduri, fiind prima societate care este autorizata in acest an, potrivit ultimului buletin de activitate al CNVM.

Dreamteam va putea administra fonduri deschise si inchise de investitii, dar si portofolii individuale, inclusiv cele detinute de fondurile de pensii pe baza discretionara. Dreamteam are sediul social in satul Gruiu din judetul Ilfov.

Societatea va trebui sa devina membru al Fondului de Compensare a Investitorilor in termen de doua luni, inainte de a-si incepe activitatea de administrare a portofoliilor individuale.

Dreamteam are un capital social de 552.000 lei, iar actionarul majoritar este Pavel Alice Madalina, care controleaza 87,25% din capital. Totodata, Pavel Madalina este si membru in consiliul de administratie, alaturi de Buturuga Iulian Marius si Radu Mihail Ioan Mircea.

Potrivit statisticilor Asociatiei Administratorilor de Fonduri (AAF), piata fondurilor de investitii din Romania se ridica la 1,06 miliarde lei la sfarsitul lunii februarie, iar numarul administratorilor de fonduri era de 22.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: