Politia de Frontiera, obligata la plata a peste 3 milioane de lei catre UPC Romania

Data publicarii: 02-04-2009 | Diverse

Curtea de Apel Bucuresti a decis ca Inspectoratul General al Politiei de Frontiera Romane sa plateasca UPC Romania suma de 3.446.090,78 lei, reprezentand contravaloarea unor servicii de telecomunicatii prestate, insa decizia poate fi atacata cu recurs in 15 zile de la comunicare.

"Admite cererea. Obliga pe parat la plata sumei de 3.446.090,78 lei reprezentand contravaloarea facturilor aferente serviciilor de telecomunicatii prestate paratului si la plata dobanzii legale aferente acestei sume de la data introducerii actiunii 21.02.2008, pana la data platii efective. Obliga paratul la plata sumei de 40.154,47 lei cheltuieli de judecata catre reclamant. Cu recurs in 15 zile de la comunicare", se precizeaza in dispozitivul deciziei Curtii de Apel Bucuresti, de la sfarsitul lunii martie.

Potrivit unor surse judiciare, serviciile prestate de UPC Romania pentru Inspectoratul General al Politiei de Frontiera sunt cele clasice de telefonie si internet.

"S-a ajuns la aceasta suma datorita faptului ca abonamentele pentru persoanele juridice sunt mult mai mari ca valoare decat cele la persoane fizice. Vorbind si de o institutie publica, la internet exista un abonament cu banda garantata, care costa foarte mult. De asemenea, si serviciile de telefonie sunt la un alt standard, ceea ce face ca si valoarea abonamentului sa fie mai mare", au explicat pentru NewsIn surse din cadrul UPC Romania.

Contactat de NewsIn, avocatul UPC Romania, Costin Taracila, a declarat ca nu poate face alte comentarii in plus fata de dispozitivul sentintei, intrucat nu are permisiunea clientilor sai.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: