Compania de Factoring si-a schimbat directorul general

Data publicarii: 09-04-2009 | Afaceri

Compania de Factoring, detinuta de Banca Transilvania si de Intermarket Bank AG Austria, are, incepand din 3 aprilie, un nou director general, Elisa Rusu, care l-a inlocuit pe Valentin Chirca, a declarat noul sef al companiei.

Elisa Rusu a fost director general adjunct al Companiei de Factoring incepand din 1 ianuarie 2009, pozitie in care avea ca atributii supervizarea activitatilor din departamentele Relatii cu Clientii, Finantare si Risc.

Rusu a fost numita director general de consiliul de administratie al Companiei de Factoring, dupa expirarea contractului de mandat al lui Valentin Chirca, care a condus compania din 2006.

Compania activeaza pe piata din octombrie 2006, iar actionarii sunt Banca Transilvania si Intermarket Bank AG Austria - lider in Europa Centrala si de Est in servicii de factoring.

Potrivit primelor estimari, Compania de Factoring a inregistrat anul trecut afaceri de circa 200 milioane euro, iar fostul director general miza, in ianuarie, pe afaceri de 230 milioane euro in acest an, in crestere cu circa 15% fata de 2008.

NewsIn