Reparatiile la podul de pe Autostrada Soarelui vor fi gata duminica si costa circa 8.000 de euro

Data publicarii: 22-04-2009 | Diverse

Reparatiile la podul de la km 21+100 de pe sensul Cernavoda- Bucuresti, care sunt efectuate de firma Freyrom, costa circa 8.000 de euro, iar circulatia rutiera se va relua in cursul zilei de 26 aprilie, au declarat reprezentantii Companiei de Drumuri.

"Refacerea podului de la km 21+100 de pe Autostrada Soarelui, unde s-a constatat deteriorarea elementelor componente ale rostului de dilatatie, costa aproximativ 8.000 de euro. Elementele de rost sunt vechi de prin 1992 si normal ca in timp s-au deteriorat. Lucrarile la portiunea din tronsonul Cernavoda- Bucuresti au fost efectuate de consortiul Itastrade si CCCF in urma cu cativa ani. Suma necesara pentru refacerea defectiunilor survenite va fi atrasa din garantia contractului lucrarii" au spus reprezentantii Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).

Potrivit acestora, piesele necesare elementelor de rost au fost inlocuite si urmeaza turnarea betonului, pentru care vor fi necesare cateva zile sa se intaresca. In cursul zilei de duminica (26 aprilie-n.r.) va fi reluata circulatia pe ambele sensuri.

CNADNR a anuntat marti ca circulatia rutiera a fost restrictionata pe sensul Cernavoda - Bucuresti, din cauza deteriorarii terasamentului la podul de la km 21+100, circulandu-se in prezent pe o singura banda.

Pentru evitarea producerii blocajelor in trafic, pe relatia Bucuresti-Cernavoda, CNADNR recomanda ca alternativa rutele de pe Autostrada A2, respectiv Cernavoda - Fundulea,  Drumul national nr. 3 (DN 3) si Fundulea - Bucuresti.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: