Robert Negoita plateste o rata lunara de 270.000 de euro. Topul parlamentarilor datornici

Data publicarii: 22-04-2009 | Finante-Banci

Criza nu ii afecteaza numai pe oamenii de rand, ci si pe politicieni. Academia Catavencu a facut in editia de astazi un top al ratelor pe care le datoreaza bancilor deputatii din Parlamentul Romaniei.

Cele mai mari datorii le are Robert Negoita. Deputatul PSD are 41 de milioane de euro de dat la banci, adica rate de peste 270.000 de euro pe luna.

Silviu Prigoana are credite de aproape 16,3 milioane euro,ceea ce inseamna rate lunare de 110.000 de euro.

Deputatul PDL Cristian Boureanu a investit in terenuri, pe care le-a luat pe credit. Datoriile lui au ajuns astfel la 9 milioane de euro, iar rata lunara este de aproape 60.000 de euro.

Valeriu Steriu de la PSD are doua credite care insumeaza 500.000 de euro, cu rate lunare ce depasesc 4000 de euro.

Bogdan Ciuca de la alianta PSD+PC si Eugen Bejenariu de la PSD au imprumuturi de aproape 400.000 de euro fiecare.

Pe lista celor cu datorii cuprinse intre 100 si 300 de mii de euro sunt PD-L-istii Lucian Rives Tipei, Catalin Croitoru, Daniel Buda, Sulfina Barbu si Raluca Turcan.

PSD-istii au si ei elita lor de datornici. Aici ii gasim pe Cristian Sorin Dumitrescu, Victor Surdu si Gabriel Tita Nicolaescu.

La PNL Gerea Andrei Dominic, Adriana Saftoiu si Dan Motreanu sunt in topul datorinicilor. Iar UDMR intra in top cu parlamentarul Olosz Gergely.

Daca adunam toate datoriile, vedem ca PSD se afla pe prima pozitie cu aproape 47 milioane de euro. Pe locul 2 sunt pedelistii, cu peste 30,5 milioane euro. La mare distanta, pe locul trei, membrii PNL au datorii de peste 2 milioane de euro.

Citeste mai mult in Academia Catavencu

Realitatea.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: