Orange Romania a lansat abonamentul cu acces nelimitat la Internet pe computer si telefon

Data publicarii: 23-04-2009 | Afaceri

Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala, a lansat pe piata abonamentul Internet Mobil Complet, care ofera utilizatorilor acces nelimitat la Internet atat pe computer, cat si pe telefonul mobil, a anuntat compania.

Abonamentul include trafic de date de 2 GB pentru navigare, urmand ca traficul suplimentar sa se realizeze la o viteza de pana la 128 kbps, fara a fi tarifat. Traficul de 2 GB este impartit intre cele doua cartele astfel: 1,5 GB pe cartela utilizata in modemul din computer si 500 MB pe cartela utilizata in telefonul mobil.

Clientii care au deja o cartela SIM de voce si nu doresc un alt numar de telefon pot sa activeze abonamentul nou lansat pe SIM-ul deja utilizat si sa achizitioneze doar cartela de date pentru computer.

Orange Romania avea, la sfarsitul anului trecut, 10,355 milioane de clienti si este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 182 de milioane de clienti pe cinci continente. Reteaua de magazine a operatorului telefonic numara in prezent 102 unitati in toata tara.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: