Garda Financiara a confiscat bunuri de 706.000 lei, intre 20 si 26 aprilie

Data publicarii: Astazi, 05-05-2009 | Finante-Banci

Garda Financiara a derulat in perioada 20-26 aprilie 2.232 controale, in urma carora a atras la bugetul de stat sume suplimentare de 2,6 milioane lei, a confiscat bunuri de 706.000 lei si a inaintat organelor de cercetare penala 55 de dosare, a anuntat Agentia Nationala de Administrare Fiscala.

Din totalul sumelor atrase suplimentar au fost incasate 1,5 milioane lei, se mai arata in comunicatul Fiscului.

De asemenea, ANAF precizeaza ca prejudiciile pentru care au fost inaintate dosare pentru continuarea cercetarilor s-au cifrat la 21 milioane lei.

"Sumele atrase la buget prin actiunea de sprijinire a organelor fiscale se ridica la 93.878.284 lei. Actiunile de control desfasurate de comisarii Garzii Financiare au vizat respectarea disciplinei financiar-fiscale, a normelor de comert, precum si realitatea si legalitatea operatiunilor comerciale", anunta ANAF.

Agentia Nationala de Administrare Fiscala este o institutie publica cu personalitate juridica aflata in subordinea Ministerului Finantelor Publice. In cadrul ANAF functioneaza Garda Financiara, Autoritatea Nationala a Vamilor (ANV), directiile generale ale finantelor publice (DGFP) judetene, Directia Generala a Finantelor Publice a Municipiului Bucuresti si Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: