Credit Europe acorda creditul Agro Capital IMM in toate sucursalele IMM din tara

Data publicarii: 06-05-2009 | Finante-Banci

Credit Europe Bank a hotarat acordarea creditului Agro Capital IMM in toate sucursalele IMM din tara. Pana la aceasta data, Agro Capital IMM era disponibil doar pentru fermierii din judetele: Buzau, Braila, Tulcea si Constanta (inclusiv orasul Mangalia).

"Am decis lansarea creditului Agro Capital IMM in toate sucursalele IMM din tara, ca urmare a succesului inregistrat de campania Agro, a interesului manifestat de agricultorii din toata tara, precum si din dorinta Credit Europe Bank de a se implica cat mai activ in sustinerea sectorului agricol din Romania", a precizat Mustafa Cavusoglu, Director Marketing IMM, Credit Europe Bank.

Agro Capital IMM, lansat pentru prima data in august 2008, se poate acorda societatilor comerciale, producatorilor agricoli, asociatiilor agricole sau altor forme de organizare din domeniul agricol.

Agro Capital IMM este destinat acoperirii nevoilor de capital de lucru in agricultura si refinantarii creditelor cu destinatie similara acordate de alte institutii financiare, urmand ca Banca sa lanseze si un produs destinat finantarii investitiilor, Agro Invest IMM.

Redactia BankNews.ro