Copiii care apar in reclame castiga de la 100 pana la 5.000 de euro

Data publicarii: 08-05-2009 | Media

Ganguritul unui bebelus, privirea sagalnica a unei fetite, vocea cristalina a unui baietel, sunt arme cu care publicitarii ajung direct la inima consumatorului. De aceea copiii sunt cei mai cautati actori pentru reclame. Micutii ajung sa fie platiti si cu 5.000 de euro pentru un spot publicitar.

"In primul rand, trebuie sa fie foarte naturali. Avem copii care au tendinta sa joace, sa se prefaca, dar cei care sunt naturali sunt pe drumul cel bun si ii alegem pe ei", a spus reprezentantul unei firme de casting, Morna Gadei.

Maria are cinci ani si un spot de publicitate in palmares. L-a cucerit din prima pe regizor. "Daca tot a castigat ea banutii ei, ne-am gandit sa-i investim in ea si am cumparat mobila", a declarat mama Mariei. Iar micuta Maria a decis ca nu se va opri aici, e hotarata ca atunci cand fi va mare sa se faca vedeta.

Sunt multi concurenti, dar mai ales multi parinti care vor sa isi vada odraslele la televozor. Din zeci de copii care sunt chemati la un casting este ales unul sau in cel mai bun caz doi, restul raman doar cu sperantele.

Realitatea TV

Ultimele stiri pe BankNews.ro: