Deltastock atrage clientii noi cu promotii la implinirea a doi ani in Romania

Data publicarii: 12-05-2009 | Bursa

Deltastock atrage clientii noi cu promotii la implinirea a doi ani in RomaniaDeltastock AD a fost infiintata in anul 1998 in Sofia, Bulgaria de o echipa de traderi experimentati si profesionisti IT. In Aprilie 2007, Deltastock a deschis primul birou in afara Bulgariei, alegand Bucurestiul ca prim punct in inceperea dezvoltarii pe plan international. A urmat deschiderea unei sucursale in Londra si reprezentanti in Hong Kong si America Latina.

Decizia s-a dovedit una inspirata avand in vedere cresterea exponentiala, in ultimii doi ani, a interesului investitorilor romani pentru tranzactionarea pe piete externe. Acest interes s-a materializat intr-un ritm sustinut in ceea ce priveste deschiderea conturilor reale de tranzactionare.

"Primele trei luni din 2009 au debutat foarte bine pentru Deltastock si ne asteptam ca acest ritm sustinut sa continue pana la sfarsitul anului. Target-ul nostru este cel putin dublarea numarului de clienti romani pana sfarsitul anului 2009", precizeaza reprezentantii Deltastock.

Dintre instrumentele oferite de Deltastock in Romania cea mai tranzactionata categorie  este piata Forex. In 2009, am observat o crestere a interesului pentru tranzactionarea Indicilor bursieri si a ETF-urilor avand in vedere politica noastra de imbunatatire constanta a conditiilor de tranzactionare.

Prin platforma Delta Trading pot fi tranzactionate peste 1000 de CFD-uri si 44 de perechi valutare.

"Pentru a veni in sprijinul traderilor obisnuiti cu MetaTrader, am creat o legatura intre aceasta si Delta Trading, astfel clientii Deltastock pot folosi optiunile existente in MT4", au declarat. Avand in vedere aceasta aniversare, ne-am gandit sa oferim clientilor romani o promotie speciala si anume: Dublarea primei sume depuse pentru toti clientii noi care deschid un cont de tranzactionare in Aprile si Mai 2009", a declarat Iulian Rizea, broker Deltastock.

Date financiare

Veniturile totale au crescut in anul 2008 cu cca. 38% fata de 2007, iar marja de profit s-a situat in 2008 la nivelul de cca 42%.

Volumul depunerilor in conturile de tranzactionare a inregistrat o rata de crestere de 420% in 2008 comparativ cu 2007.

De asemenea, interesul in crestere se observa clar prin conturile de tranzactionare Demo deschise in 2008, numarul lor fiind de cca. 8 ori mai mare fata de anul 2007.

www.deltastock.com