BCR ofera 14% dobanda la depozitele pe un an pana pe 30 iunie

Data publicarii: 12-05-2009 | Finante-Banci

Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat, incepand cu 11 mai, depozitul la termen de 12 luni in lei cu dobanda fixa, de 14% pe an. Oferta este pentru depozitele nou constituite si va fi valabila pana la 30 iunie 2009.

"Dorim sa incurajam economisirea reala, care inseamna sa pui bani deoparte, pe termen mai lung. Noul depozit are doua avantaje foarte mari: asigura o dobanda fixa, garantata pe toata perioada, iar daca totusi ai nevoie de bani si lichidezi depozitul inainte de termen, banca bonifica o dobanda de 8% pe an pentru lunile in care banii au stat in depozit. In plus, daca lichidezi depozitul la prima scadenta sau oricand dupa aceasta data, comisonul de retragere numerar este zero" a declarat Sorin Mititelu, director executiv Directia Dezvoltare Afaceri si Produse Retail in cadrul BCR.

Pe langa acest tip de depozit, BCR continua sa ofere o dobanda promotionala de 13,75% pe an la depozitele la termen de 2 luni in lei pentru persoane fizice. De asemenea, banca bonifica o dobanda promotionala de 6% pe an pentru depozitele la termen de 6 luni, in euro, nou constituite de persoane fizice, pana la data de 30 iunie 2009.

Redactia BankNews.ro