15 milioane de dolari, pretul abonamentului la cel mai scump club privat din lume

Data publicarii: 25-05-2009 | Lifestyle

Daca ati pierdut sirul zerourilor din coada propriilor conturi bancare, atunci cu siguranta nu va fi o problema sa fiti admisi in cel mai scump club privat din lume infiintat de firma RS Management Limited cu sediul in Hong Kong.

Pentru 15,2 milioane dolari clientii primesc un card de acces valabil 30 de ani care le deschide usile tuturor dotarilor exotice ale clubului cu peste 100 de locatii in intreaga lume. Milionarii se vor putea bucura in voie de yahturile de ultima generatie, cursurile de golf, ski sau calarie, se vor putea caza la hoteluri prestigioase  din intreaga lume, vor manca la cele mai bune restaurante si vor putea interactiona cu alti milionari in cluburile tematice organizate de RS Management.

De asemenea, membrilor li se ofera dreptul de a cumpara sau de a paria la Royal Nanjing Jockey Club din China, unde castigurile pot ajunge la peste un milion dolari pe cursa. Alte servicii includ asistenta medicala non-stop oriunde in lume, asistenta turistica, garzi de corp personale, escorte de elita.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: