OTP Bank Romania a lansat un depozit la termen cu maturitate care poate fi aleasa de client

Data publicarii: 28-05-2009 | Finante-Banci

OTP Bank Romania a lansat un depozit la termen cu maturitate flexibila si dobanda fixa. pentru persoane fizice si juridice, care poate fi constituit pentru orice tip de valuta disponibila in cazul depozitelor la termen, a anuntat banca.

In functie de moneda aleasa la constituirea depozitului, clientul poate alege orice maturitate cuprinsa intre o luna si 24 de luni.

Dobanda poate ajunge la 14% exclusiv, la depozitele in lei si 6,5% exclusiv la cele in euro, in cazul persoanelor fizice si pana la 13,4% exclusiv, la depozitele in lei si 5,4% exclusiv la cele in euro, in cazul persoanelor juridice.

In plus, clientii persoane fizice au comision zero la retragerile de numerar in ziua scadentei depozitului, cu conditia programarii in prealabil cu o zi in cazul sumelor mai mari de 5000 de euro sau echivalent.

""Noul tip de depozit lansat de OTP Bank vine in intampinarea nevoii de flexibilitate a clientilor nostri. Astfel, clientii persoane fizice, dar si juridice, au acum posibilitatea de a-si stabili singuri scadenta la depozite, in functie de nevoile specifice fiecaruia", a declarat Laszlo Diosi, director general al OTP Bank Romania.

In cazul in care data maturitatii aleasa de client este o zi nelucratoare sau o sarbatoare legala, perioada constituirii depozitului se va prelungi automat pana la urmatoarea zi lucratoare. Clientii care aleg acest tip de depozit nu vor putea beneficia, cumulat, si de alte facilitati, precum depozitul bonus pentru pensionari.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: