Provident Financial Romania l-a numit in functia de director de resurse umane pe Csaba Gergely

Data publicarii: 02-06-2009 | Finante-Banci

Compania de credite de consum Provident Financial Romania l-a numit in functia de director de resurse umane pe Csaba Gergely, care a ocupat aceeasi functie si in cadrul Coca-Cola HBC Romania si a condus echipele de consultanta in HR din PriceWaterhouseCoopers Romania.

Csaba, in varsta de 39 de ani, a condus departamentul de HR al Coca-Cola HBC Romania, companie in cadrul careia, pe parcursul a 12 ani, a ocupat mai multe functii de conducere in vanzari si resurse umane, atat la nivel national, cat si la nivel de grup, se mai precizeaza in comunicatul publicat marti de Provident.

In ultimul an, a condus echipele de consultanta in HR din PriceWaterhouseCoopers Romania, iar din ianuarie 2008 este presedintele HR Club, asociatia profesionala a specialistilor de resurse umane din Romania.

"Venirea lui Csaba Gergely este un real castig pentru cei 440 de angajati si 2.000 de reprezentanti independenti ai Provident Financial Romania. Ramanem consecventi politicii noastre de a pune oamenii pe primul loc, iar acest lucru s-a vazut si din faptul ca, recent, ne-am plasat pe primele locuri in clasamentul celor mai buni angajatori din Romania", a declarat Russell Johnsen, directorul general al Provident Financial Romania.

Luna trecuta, Provident s-a clasat pe locul al doilea in topul companiilor mari din Romania cu cele mai ridicate niveluri de implicare si multumire ale angajatilor, potrivit unui studiu realizat de Hewitt Associates, un consultant independent in resurse umane. Studiul a inclus 50 de companii din Romania si 13.000 de angajati.

Provident Financial Romania este o institutie financiara nebancara specializata in acordarea de imprumuturi de valoare mica, pe termen scurt, direct la domiciliul solicitantilor. Compania este parte a grupului britanic International Personal Finance, lider in furnizarea de credite de consum cu peste doua milioane de clienti in sase tari, pe doua continente.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: