Banca Carpatica lanseaza un pachet de produse format dintr-un depozit si o componenta investitionala

Data publicarii: 12-06-2009 | Finante-Banci

Banca Comerciala Carpatica si SAI Carpatica Asset Management lanseaza, din 15 iunie, un pachet compus din 2 produse, un depozit si o componenta investitionala, constand in achizitia de unitati de fond ale fondurilor administrate de SAI Carpatica Asset Management, a anuntat vineri banca.

Valoarea minima a pachetului este de 200 lei iar ponderea componentelor este urmatoarea: 75% economisire prin depozitul constituit pe o perioada de 3 luni, in lei, cu o dobanda fixa de 14,5%/an (la data lansarii) si 25% investitie prin subscrierea la FDI Carpatica Global - fond diversificat sau FDI Carpatica Stock - fond de actiuni.

Acest produs poate fi accesat atat de persoanele fizice majore, rezidente sau nerezidente, cat si de persoane juridice nebancare, rezidente sau nerezidente, conform legislatiei din Romania.

"Prin lansarea acestui produs, Banca Comerciala Carpatica ofera clientilor posibilitatea obtinerii unor castiguri superioare dobanzilor bancare, cu asumarea unui risc scazut sau mediu, in functie de fondul de investitii ales", se mai precizeaza in comunicatul bancii.

NewsIn