Stig si-a dezvaluit identitatea: Celebrul pilot de la Top Gear este Michael Schumacher

Data publicarii: 22-06-2009 | Auto

Unul dintre cele mai mari mistere ale lumii automobilistice a fost dezavluit. Stig, celebrul pilot de curse de la emisiunea Top Gear este chiar legenda Formulei 1, Michael Schumacher.

Identitatea lui Stig a fost dezvaluita duminica seara, in timpul unei noi serii a emisiunii Top Gear, cand personajul si-a dat casca jos in timpul unui interviu cu prezentatorul Jeremy Clarkson, dupa ce publicul i-a cerut sa isi arate fata. Este pentru prima oara cand este dezvaluita oficial identitatea lui Stig.


Michael Schumacher alias Stig

Clarkson a pretins in gluma ca nu il recunoaste pe Scumacher si l-a intrebat care a fost numele lui inainte sa devina celebrul Stig, ca apoi sa exclame catre public: "Este Michael Schumacher!".

Zvonuri absurde au fost folosite pentru a spori misterul din jurul personajului care nu vorbeste niciodata in fata camerelor. Clarkson l-a interogat pe Schumacher despre cateva dintre aceste zvonuri, in timpul showului, intrebandu-l: "Esti ilegal in 17 state americane?". Schumacher, care a fost de sapte ori campion in Formula 1, a raspuns: "Nu, este o exagerare. Doar in noua".

Clarkson a mai intrebat apoi despre un alt zvon: "Unii oameni ne-au spus ca tu stii doar doua lucruri despre rate si ca ambele sunt gresite. Este adevarat?". "Pai este clar ca ele nu zboara", a raspuns Schumacher, care a fost rapid intrerupt de Clarkson: "Nu, au dreptate, nu cunosti nimic despre rate".

De-a lungul anilor au fost emise numeroase ipoteze privind numele celebrului pilot de curse. Se pare totusi ca sub numele Stig au fost mai multi piloti cu renume ai Formulei 1, care au testat masini cu sute de cai putere pentru emisiunea Top Gear.

Antena3

Ultimele stiri pe BankNews.ro: