Banca Mondiala: Incendiul a provocat pagube minore, iar angajatii isi vor continua activitatea

Data publicarii: 29-06-2009 | Diverse

Incendiul de la Millenium Business Center a provocat pagube minore pentru reprezentanta in Romania a Bancii Mondiale, legate de instalatia de apa, iar angajatii institutiei isi vor continua activitatea pe teren si muncind de acasa, a spus purtatorul de cuvant, Iolanda Staniloiu.

"Pentru moment, activitatea va continua intr-o formula de criza, insa adresele de e-mail si telefoanele mobile vor functiona in continuare. Vom continua activitatea fie de pe teren, fie de acasa, iar pagubele sunt minore, legate in principal de instalatia de apa. Documentele nu au fost afectate", a precizat purtatorul de cuvant al Bancii Mondiale.

Ea a mentionat, insa, ca exista posibilitatea ca institutia sa isi mute sediul in alta cladire.

"Decizia va fi luata dupa ce vom vedea concluziile si care sunt exact pagubele. Oricum, incendiul nu a ajuns pana la etajul in care se afla sediul nostru", a mai spus Staniloiu.

Incendiul de la cladirea Millenium Business Center, situata langa Biserica Armeneasca din Capitala, a izbucnit cu putin inainte de miezul noptii de vineri spre sambata si a cuprins mai multe etaje ale cladirii, fiind stins de pompieri in jurul orei 2:30, dupa aproape trei ore de lupta cu flacarile.

Incendiul nu a facut nicio victima si, potrivit Politiei Capitalei, a fost cauzat, probabil, de un scurtcircuit la unul dintre panourile publicitare montate pe exteriorul cladirii, produs din cauza ploii de vineri seara.

Millennium Business Center, situata langa Biserica Armeneasca, la intersectia strazii Armand Calinescu cu bulevardul Carol, este cotata drept cea mai inalta constructie pe structura de otel din Romania. Cladirea are peste 72 de metri inaltime, o structura compusa din patru subsoluri si 18 etaje plus unul technic si o suprafata totala construita de peste 25.000 de metri patrati, fiind data in folosinta in toamna anului 2006.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: