Castigatorul celui mai dorit job din lume incepe sa lucreze

Data publicarii: 02-07-2009 | International

Britanicul Ben Southall a fost desemnat castigatorul concursului pentru cel mai dorit job din lume, administrator al insulei tropicale Hamilton, din apropierea Australiei, anunta Reuters. Acesta si-a inceput deja jobul, lasand in urma capriciile vremii din Marea Britanie pentru insorita insula tropicala.

Southall locuieste intr-o vila amenajata special pentru el, care este dotata cu doua dormitoare pentru oaspeti, piscina si spa, iar salariul pe care il va primi se ridica la 70.000 de lire sterline pentru doar sase luni de munca. Jobul pe care Ben Southall l-a primit este unul cu totul special, mai ales in conditiile in care angajatorii au trebuit sa aleaga din peste 34.000 de aplicatii. Jobul a devenit celebru si prin intermediul manierei de aplicare, aceasta constand intr-un videoclip de 60 de secunde.


Ben Southall

"Cred ca va fi, totusi, destul de dragut sa locuiesc pe o insula. Desi pana acum, de fiecare data cand am avut nevoie, am putut merge la prieteni in oras, aceasta insula este pur si simplu un mic paradis", a declarat britanicul.

"Atat pentru mine, cat si pentru turismul din Queensland, acest concurs reprezinta un simplu job, care implica si responsabilitati, intrucat urmeaza o perioada in care este nevoie de multa munca. Este ca si cum ar trebui sa fiu ambasadorul Queensland", a adaugat Ben Southall.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: