Thierry Millet va fi numit joi in functia de director general Orange Romania

Data publicarii: 08-07-2009 | HR/Cariere

Thierry Millet va fi numit joi in functia de director executiv al Orange Romania, post pe care l-a ocupat cu titlu interimar de la sfarsitul lunii martie, de la retragerea lui Richard Moat, au anuntat reprezentantii celui mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala.

Inainte de numirea sa ca director executiv, Thierry Millet a condus peste trei ani departamentul comercial al Orange Romania, iar de la sfarsitul lunii martie, de cand fostul director general al Orange Romania, Richard Moat si-a anuntat retragerea, a asigurat interimatul.

"In calitate de director comercial, Millet a fost responsabil de serviciul clienti, de activitatile de marketing si vanzari pentru utilizatorii individuali si companii. Totodata, pe perioada mandatului de director comercial, printre realizarile marcante din cariera lui Thierry Millet s-au numarat lansarea serviciilor 3G+ si atingerea pragului de 10 milioane de clienti, in martie 2008. De asemenea, de la venirea sa in Romania, Thierry a avut o contributie majora la mentinerea companiei Orange in pozitia de lider al pietei locale", se arata in comunicatul companiei.

Thierry Millet are 44 ani, este de origine franceza si a absolvit Ecole Polytechnique in 1986 si Scoala Nationala de Telecomunicatii in 1988. El are o experienta de pestre 20 de ani in cadrul grupului France Telecom-Orange, unde a detinut roluri importante, precum director al diviziei regionale de vanzari "Pays de la Loire", director IT al Intelig Brazil si director de vanzari si metode de distributie in Divizia Mass Market.

Atributiile lui Thierry Millet in cadrul Orange Romania vor fi preluate de Julien Ducarroz, care ocupa functia de director comercial business to consumer din luna aprilie.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: