Primele teasere: Peugeot RC-Z, rivalul lui Audi TT

Data publicarii: 14-07-2009 | Auto

Peugeot a prezentat primele imagini teaser care surprind aspectul noului RC-Z. Versiunea de productie a acestui model va fi dezvaluita la Salonul Auto de la Frankfurt.

Peugeot ne prezinta formele noului RC-Z prin intermediul unui teaser care surprinde numeroase elemente de design ale noului coupe al producatorului francez. Versiunea de productie a acestui model va fi dezvaluita la Salonul Auto de la Frankfurt in aceasta toamna, la doi ani de la prezentarea conceptului 308 RC-Z la acelasi salon auto. Diferentele dintre cele doua versiuni sunt minore, si au aparut din nevoia de a face acest model sigur pentru circulatia pe drumurile publice si viabil pentru productia de serie.

Teaser Peugeot RC-Z

Principala schimbare a fost operata la nivelul plafonului, care a fost prezentat pe 308 RCZ sub forma unui acoperis din sticla, si a fost intarit cu doua elemente metalice in cazul versiunii de productie. Cele doua elemente sunt amplasate de-a lungul siluetei lui RC-Z si ofera o ridigitate crescuta a sasiului.

Din fericire pentru fanii Peugeot si nu numai, elemente precum stopurile si blocurile optice au ramas neschimbate, iar linia modelului este extrem de apropiata de cea a conceptului 308 RC-Z. Viitorul Peugeot RC-Z va rivaliza cu modele precum Audi TT si va fi disponibil in primavara anului 2010.

Auto-media via Automarket

Ultimele stiri pe BankNews.ro: