BCR Leasing IFN a lansat un site prin care scoate la vanzare bunurile recuperate

Data publicarii: 28-07-2009 | Afaceri

BCR Leasing IFN a lansat site-ul revanzare.bcr-leasing.ro, care ofera potentialilor clienti posibilitatea de a vedea oferta de bunuri recuperate. Site-ul poate fi accesat direct sau de pe home page-ul companiei.

Produsele sunt clasificate dupa categorii. De exemplu, in cazul vehiculelor, cautarea se poate face dupa marca preferata, caracteristici tehnice, pret, an de fabricatie, tip de combustibil, numar de kilometri parcursi. De asemenea, vehiculele propuse pentru revanzare pot fi vizualizate impreuna cu toate detaliile referitoare la numarul de identificare a ofertei, model, culoare, an fabricatie, kilometri rulati, putere, etc

"Principalele avantaje ale ofertei noastre de bunuri recuperate sunt legate de posibilitatea achizitionarii in leasing a acestora in conditii financiare atractive, de posibilitatea negocierii, de alegerea duratei contractului in functie de dorinta si situatia clientului si de posibilitatea recuperarii TVA-ului, in cazul firmelor. Mai mult, calitatea masinii este mai bine corelata cu pretul sau de vanzare, intrucat stabilirea pretului are la baza, printre altele, o expertizare tehnica facuta de specialisti.", a declarat Claudiu Stanescu, Director General BCR Leasing IFN. 

Vehiculele oferite spre revanzare pot fi achizitionate deopotriva de persoane fizice sau juridice, prin toate sistemele de plata: numerar, leasing sau credit.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: