Ministerul Mediului a contractat bilete de avion de 120.000 euro de la o divizie a ING Development

Data publicarii: 11-08-2009 | Actualitate

Ministerul Mediului a atribuit firmei bucurestene ING Development-Divizia Alto Tours un contract de 504.202 lei (circa 120.000 euro) pentru servicii de transport aerian ocazional de pasageri, derulate timp de 6 luni, conform anuntului publicat pe sistemul electronic de achizitii publice.

Pentru contractul ce vizeaza rezervarea si emiterea de bilete pentru destinatii interne si internationale au fost depuse trei oferte, din care a fost aleasa oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic, se mai arata in anuntul de atribuire. De asemenea, in anunt se precizeaza ca valoarea agreata nu include TVA.

Biletele vor fi platite de la bugetul ministerului, in conditiile in care contractul nu se refera la niciun proiect sau program finantat din fonduri comunitare.

De asemenea, Ministerul Mediului va organiza pe 26 august o licitatie pentru achizitia a cel mult 150 bilete de avion pentru curse interne si internationale, valoarea estimata a contractului fiind de 370.000 lei, potrivit unui anunt de participare publicat in 4 august pe sistemul electronic de achizitii publice.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: