Sibex a intrerupt sedinta de tranzactionare pentru 14 minute, din cauza problemelor cu internetul

Data publicarii: 25-08-2009 | Bursa

Bursa din Sibiu (Sibex) a intrerupt temporar sedinta de tranzactionare de marti, in intervalul 12:06 - 12:20, din cauza unor probleme de conexiune la internet ale intermediarilor, schimburile fiind ulterior reluate, dupa o sesiune de pre-deschidere de 5 minute, a anuntat operatorul de piata.

"Reluarea sesiunii de tranzactionare s-a facut la ora 12:25, fiind precedata de o sesiune de pre-deschidere intre orele 12:20 -12:25,  in conformitate cu prevederile art. 47 din Regulamentul nr. 4 privind tranzactionarea pe piata reglementata de instrumente financiare derivate administrata de S.C. BMFM S.A.", potrivit anuntului facut de bursa sibiana.

Bursa Monetar Financiara si de Marfuri (Sibex) a fost fondata in 1994 si este un operator de piata ce administreaza cea mai mare piata de instrumente derivate din Romania. Contracte futures si optiuni, ce au ca activ suport actiuni, rate de schimb si aur, sunt disponibile pentru tranzactionare pe piata Sibex printr-un sistem de tranzactionare electronic.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: