Nou scandal marca Apple: Francez ranit usor, dupa ce i-a explodat iPhone-ul in mana

Data publicarii: 26-08-2009 | IT&C

Compania Apple este implicata, din nou, intr-un incident. Un agent de securitate din sudul Frantei sustine ca iPhone-ul sau a explodat si ca a fost lovit in ochi de bucatele de sticla. Yassine Bouhadi, in varsta de 26 de ani, sustine ca telefonul a explodat in momentul in care scria un mesaj. Potrivit AFP, tanarul intentioneaza sa depuna plangere impotriva companiei Apple.

"Nu inteleg cum acest telefon blestemat pe care l-am cumparat cu 600 de euro a putut sa explodeze. Vreau sa mi se returneze banii pe care i-am dat pe el", a declarat tanarul.

Nu este prima oara cand un aparat produs de Apple a fost implicat intr-un astfel de incident. Reprezentantii companiei Apple au incercat sa cumpere tacerea unui barbat, dupa ce iPod-ul fetitei lui de 11 ani a explodat. Ken Stanborough, in varsta de 47 de ani, sustine ca aparatul s-a supraincalzit si a explodat.

Un incident asemanator a avut loc si in luna martie. Compania Apple a fost chemata in instanta, in SUA, de catre mama unui baiat de 15 ani, dupa ce un iPod Touch de 16 GB a exlpodat in buzunarul pantalonilor fiului sau si i-a ars piciorul.

Potrivit reprezentantilor Apple, exploziile aparatelor nu sunt decat "accidente izolate". Acestia dau asigurari ca nu poate fi vorba despre "o problema generala".

Antena3

Ultimele stiri pe BankNews.ro: