Valoarea tranzactiilor cu carduri de credit ale Raiffeisen Bank a crescut cu 20% in semestrul I

Data publicarii: Astazi, 03-09-2009 | Finante-Banci

Raiffeisen Bank detinea, la jumatatea acestui an, un portofoliu activ de 326.000 carduri de credit , volumul liniilor de credit acordate ajungand la 900 milioane lei, iar valoarea tranzactiilor in primul semestru din 2009 la 380 milioane lei, in crestere cu 20% fata de intervalul similar din 2008.

Totodata, Raiffeisen Bank a anuntat ca a lansat primul card de credit cu cip multifunctional de pe piata bancara din Romania si ca va folosi noua tehnologie pentru toate cardurile de credit nou-emise, acestea putand fi utilizate si la autentificarea si autorizarea tranzactiilor electronice, prin Raiffeisen Online.

Pe segmentul serviciilor bancare pe internet, banca avea, la finalul semestrului I, un numar total de utilizatori de aproape 250.000, in crestere cu aproximativ 267% fata de aceeasi perioada a anului 2008.

Cardurile de credit si de debit Raiffeisen Bank vor fi treptat inlocuite cu carduri cu cip, "considerate a fi de ultima generatie din punctul de vedere al securitatii tranzactiilor, dar si din punctul de vedere al functionalitatilor care pot fi adaugate, in beneficiul clientilor", se mai precizeaza in comunicatul bancii.

Raiffeisen Online poate fi folosit pentru constituirea de depozite, plata facturilor, schimb valutar,  transferuri in conturi intra si interbancare si alte tranzactii, fara a fi necesara deplasarea la banca.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: