GTC Romania deschide vineri cel de-al treilea mall Galeria, investitie de 20 de milioane de euro

Data publicarii: Astazi, 03-09-2009 | Afaceri

Dezvoltatorul imobiliar GTC Romania va deschide vineri cel de-al treilea mall Galeria, in Piatra Neamt, pentru care a alocat o investitie de 20 de milioane de euro, in urmatorul an urmand sa fie inaugurate inca doua mall-uri, la Arad si Bistrita, a comunicat joi compania.

Galleria Piatra Neamt acopera o suprafata de 1,8 hectare si beneficiaza de o suprafata inchiriabila de 15.000 mp, 600 locuri de parcare pentru vizitatori si va crea 500 de locuri de munca.

"Vom continua seria investitiilor in orasele cu o populatie de peste 75.000 locuitori, in conditiile in care stadiul de dezvoltare al retailului in aceste orase si puterea de cumparare a locuitorilor justifica aparitia unui format complex de centru comercial, aducand beneficii tuturor partilor implicate", a declarat, CEO GTC Romania, Shimon Galon.

GTC Romania este subsidiara Globe Trade Centre SA. Grupul activeza inca din 1994 si este reprezentat in noua tari central-est europene, respectiv Polonia, Ungaria, Cehia, Romania, Serbia, Croatia, Bulgaria, Slovacia si Ucraina.

Din aprilie 2000, GTC este listat la bursa din Varsovia.

Compania activeaza pe piata imobiliara din Bucuresti inca din 1999, GTC Romania realizand doua dintre cele mai importante centre de afaceri din Bucuresti din ultimii cinci ani, si anume Europe House si America House.

Portofoliul GTC Romania este in prezent de peste 600.000 mp, concretizati in proiecte care vor fi lansate si executate in urmatorii doi ani.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: