Nu ai destui prieteni pe Facebook? Cumpara-ti!

Data publicarii: 04-09-2009 | Diverse

Cine crede ca prietenii nu pot fi cumparati ar trebui sa se gandeasca mai bine inainte: uSocial, o firma australiana specializata in marketing online ofera spre vanzare prieteni si fani membrilor Facebook, scrie Reuters.

uSocial spune ca a targetat retele sociale online datorita uriasului potential comercial generat de reclamele postate. "Facebook-ul este un instrument de marketing extrem de eficient. Intr-un grup numeros de prieteni poti promova cu usurinta un produs sau ii poti contacta pentru rezolvarea a diverse probleme", spune Leon Hill, directorul firmei.

Singura problema este ingrosarea consistenta a grupului. De aceea, uSocial se ofera sa simplifice acest neajuns prin vanzarea unor pachete de mii sau zeci de mii de prieteni. Preturile pleaca de la 177 dolari pentru 1.000 de contacte adaugate si ajunge la peste 1.000 dolari, la 10.000 de prieteni.

Acestora li se transmite un mesaj de adaugare pe care il pot sau nu accepta. Facebook este in prezent cel mai vizitat site din lume, cu peste 250 milioane de clienti inregistrati.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: